Tempahan Boleh Di Buat Di Sini.

Kami di Alisha Hijab menjual tudung trendy yang menjadi kegemaran muslimah masa kini, dengan harga yang berpatutan dan kualiti yang terbaik.

Sila isi form di bawah untuk membuat tempahan. Kemudian tunggu respons dari pihak kami untuk membuat bayaran. Sesudah membuat tempahan, pihak kami akan menghantar emel kepada anda maklumat tempahan iaitu nilai yang perlu di beri pada kami. Selamat Memilih. :)

Perhatian : Kami tidak menjalankan urusniaga secara COD, kami hanya menjalankan secara pos. Kami adalah syarikat yang berdaftar di bawah SSM.

Jika anda keliru dan tidak tahu bagaimana ingin membuat tempahan dan boleh pergi ke Term&Condition untuk info lanjut.
Status Pelanggan:
Nama:
Alamat pengeposan :
No telefon :
Alamat Emel:
Item Yang Ingin Di Beli ( Letakkan kod dan description item ) :
Alternatif Item Lain ( Jika item Out of Stock ):
Cara Pembayaran :
Tempoh pembayaran :
Cara Pengeposan : Pos Laju ( Semenanjung )
Pos Laju ( Sabah/Sarawak )
Pos Laju ( International )
Setuju jika tempahan dibatalkan kerana tidak membayar dalam masa lebih 48jam. Ya

Sila pastikan anda cek SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL sekiranya tidak mendapat reply order dari kami dalam tempoh 36 jam

 

Kami hanya menggunakan Pos laju untuk penghantaran dalam Malaysia dan Pos Register ke Luar Negara. Shipping fees tidak termasuk dalam harga tudung. Terima kasih.


Form provided by Freedback.

Syarat Dan TermaSila PAMERKAN bukti pembayaran selepas anda mendapat respons emel dari pihak kami. Jika anda menggunakan Online Banking, anda boleh menggunakan cara print screen sebagai bukti pembayaran.


Anda di ingatkan bahawa NO REFUND akan dibuat sekiranya anda membatalkan tempahan anda setelah anda melakukan transaksi.


Anda juga perlu ingat bahawa anda mungkin akan di BLACKLIST sekiranya anda gagal melakukan pembayaran setelah membuat tempahan pada kami.Cara mendapatkan bukti pembayaran

- Jika menggunakan online banking, anda di kehendaki meletakkan EMEL KAMI iaitu sha.wasera@gmail.com  pada ruangan RECIPENT EMEL atau print screen. Hanya satu langkah di perlukan, anda boleh memilih samada mahu melakukan printscreen atau meletakkan emel kami pada ruangan recipent emel. Tapi jika anda mahu melakukan keduanya pun boleh. :) Tiada masalah.


- Jika menggunakan CASH DEPOSIT atau ATM TRANSFER, anda perlu scan atau ambil gambar resit tersebut.


Kemudian anda perlu MENGHANTARKAN bukti pembayaran anda itu kepada emel kami di sha.wasera@gmail.comCara untuk print screen. 

Selepas selesai membuat fund transfer di website online banking anda.


anda akan dapat gambaran seperti di atas. So anda tekan button PrtSc di keyboard anda. Kami mahukan bukti seperti gambar di atas. Lihat ruangan 3rd party email address, di situ hendaklah di letakkan emel kami iaitu sha.wasera@gmail.com.


Setelah tekan button itu, pergi ke PAINT.


Kemudian tekan Ctrl + V atau paste. Anda akan lihat screen yg mahu di copy di dalam Paint tersebut. Pergi ke FILE > SAVE AS > SAVE AS JPG > OK.


Cara untuk cek tracking code anda


Ini adalah cara untuk mengetahui status parcel anda, iaitu item yang anda tempah. Kami menggunakan POSLAJU kerana ia mempunyai tracking code dan lebih selamat.


Anda perlu klik SINI.Kemudian anda akan dapat mengetahui status item anda.


TERIMA KASIH. :)